wat ik maak

Portfolio

leer me kennen via

een paar van mijn opdrachten

Want dat is toch waarvoor je hier bent!

Maejor Nuts

De heren van dit bedrijf, dat handelt in noten en gedroogd fruit, vertrouwen me met alles wat ontworpen moet worpen rondom hun business. Van logo tot fotografie van hun producten voor nieuwsbrieven en van stand-design tot het ontwerp van maatwerk meubelen voor hun beurs.

branding tot de max

Stichting Kamp Conrad

Na het maken van een documentaire over mijn Indische roots, werd ik gevraagd om de ‘erfenis’ van mijn Molukse tekenleraar vorm te geven. Samen met zijn generatiegenoten en zijn lieve kinderen, maakten we zijn werk af: een boek passend bij de documentaire die Matthijs Souhoka maakte over zijn jeugd als Moluks kind opgroeiend in de barakken van Rouveen. 

bijzonder en persoonlijk

Project De Liefde

Project De Liefde is opgezet om jongeren zelf te laten nadenken over hun verlangens, ideeën, wensen en grenzen in de liefde. Om een alternatieve visie op de liefde te presenteren dan Hollywood, social media en de porno industrie hen nu doet voorschotelen. En vooral om de jongeren weer in contact te brengen met zichzelf. Ik maakte de visuals bij dit project, waarbij een liefdestherapeut, een storyteller en een spoken word artiest de handen ineen sloegen. 

uitdagende illustraties

Na Klar!

Na klar geeft op een inspirerende manier inzicht in de Duitse taal, land en cultuur. Ik illustreerde kaarten van steden en regio’s in Duitsland om de hoofdstukken te openen. Een geweldige opdracht voor educatieve uitgeverij Malmberg. 

Educatieve illustraties
Waar wacht je nog op?

Laten we thee drinken

En elkaar beter leren kennen. Wie weet wat voor moois we samen kunnen maken?

Locatie

Barendrecht, net onder Rotterdam

Bereikbaar

ma, di, do, vr: 09.00-14.00
wo: 9.00-12.00

Contact

Email: mail@chriztee.com