Contact

1Sja, hoe kom ik met je in contact?
Dat kan op allerlei manieren! Heeft het haast of een korte vraag? Bel of Whatsapp me op 06 4637 2950. Geen haast, maar wel belangrijk: mail me op mail@chriztee.com. Ik ben gek op gezellige post (en chocola), dat mag gestuurd worden naar: Christie Haalboom Dorpsstraat 200 2992 AB Barendrecht Verder moet ik dit nog verplicht melden op mijn website: KvK: 24411363
2Wanneer kan ik je het best bellen?
Je kunt me bereiken op +31 6 4637 2950. Bij voorkeur doordeweeks tussen 09.00 en 14.00. Als ik niet opneem, mag je me gerust een berichtje sturen!
3Kan ik stage bij je lopen?
Van stage-aanvragen word ik altijd heel blij. Tof als je denkt dat je wat van me kunt leren! Mijn werktijden zijn nu alleen wat onorthodox en elke dag anders. Afhankelijk van slaapjes en dergelijke. Dus helaas, voorlopig heb je niet veel aan me!
4Maak je ook logo's en websites?
Soms maak ik logo's, als ik een klik heb met het bedrijf of de persoon waar het voor is. Dus vertel me gerust over jezelf! Websites ontwerp ik niet meer, daarvoor stuur ik je graag door naar Mrs. Website.
5Wat kost je?
Al het werk wat ik doe is maatwerk. Ik zal dus eerst een offerte voor je maken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.