Met de billen bloot…

Eens in de zoveel tijd krijg ik een mailtje van Sandii, de hoofdredacteur van Kiind, of ik mee wil denken over de inhoud van een volgende editie. (Alle ‘kiinderen’ krijgen dat natuurlijk, niet alleen ik…) Dit keer thema ‘wortels’. Ik had daar wel wat ideeën over en voor ik het wist werd ik zelf geïnterviewd door Nelleke Op het Dak van Rotterdam. Een superpersoonlijk interview over je roots, trauma’s en loslaten. Lees het interview hier: kindin26-32

Het interview had al in de herfst plaatsgevonden, maar ik vond het toch spannend om het gedrukt en al in handen te krijgen. Tegelijk met ruim 4000 andere abonnees… Anyway, ik kan het je aanraden: jezelf laten interviewen. Het blijkt dus heel fijn om een samenvatting te lezen van alles wat belangrijk voor je is geweest de afgelopen jaren. Zo van ‘oh ja, dít ben ik!’. Superverhelderend. Ik heb Suus van Volzin meteen aangespoord om naast levensverhalen ook dit soort shizzle aan te bieden. Volgens mij moet je jezelf elke vijf jaar zo’n interview gewoon cadeau doen! Keeps you sane!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu