This is Chriztee

I love
stories


Verhalen tekenen, schrijven, ontwerpen, beleven. Leven.

V an kinds af aan teken ik. Terwijl mijn kleuterklasgenootjes naar buiten renden voor het speelkwartier, bleef ik liever binnen om mijn tekening af te maken. Na ruim tien jaar als freelance (grafisch) ontwerper te hebben gewerkt, ligt mijn focus weer op tekenen. Van mensen, gebouwen en letters.


Vertel me
jouw verhaal!


H et bijzondere aan freelancen, zijn de ontmoetingen met de gepassioneerde, creatieve mensen achter de projecten die ik mag doen. Van die art director van een grote uitgeverij, tot de magazinemakers met een missie tot de enthousiaste, unstoppable zzp'er. En jou. Kom je op de thee?


Chocolate
addict

Sja, die thee, daar hoort dus chocola bij. Liefst karamel zeezout. Liefst heel veel.

En die gebouwen die ik teken, die wil ik ook allemaal bezoeken. Of ik heb ze bezocht en wil ze niet vergeten. En waarom ik letters teken, weet ik eigenlijk niet. Maar het is zo mooi om met een paar getekende woorden een heel verhaal te kunnen vertellen.

Ik geniet er van om mijn kleuterdochter te zien zwoegen op de naam van een vriendje. In de vakantie wilde ze huiswerk en gaf ze zichzelf de opdracht om het alfabet te leren. Alle verhalen die in haar besloten liggen, die staan te springen om verteld te worden... Ik kan niet wachten. Met haar vader en haar babyzus woon ik in een heus dorp onder de rook van Rotterdam. Samen beramen we plannen om de wereld te veroveren. Dat je het weet.

Op de hoogte blijven?

Follow
your art


 

Wanneer kom je thee drinken?